Общи условия


Политика при отказ от направена поръчка

 

Съгласно законодателството на ЕС, вие можете да анулирате онлайн покупка в срок от 14 дни от деня в който получите поръчаните продукти.

 

Срокът за размисъл не се отнася за резервации за хотел, наемане на автомобил, закупуване на самолетни билети, круизи и други.

 

* Отказ от хотелски резервации

 

Можете да се откажете от вашата хотелска резервация (да я анулирате), без да дължите неустойка, до датата посочена като най-късна дата за анулация. След тази дата, ако анулирате вашата резервация, неустойката е в размер на 100 % от стойността на резервацията. 

 

* Отказ от резервация за наем на автомобил и круиз

 

Можете да се откажете от вашата резервация за наем на автомобил в сроковете и съгласно условията, които можете да видите в момента на създаване на резервацията.

 

* Отказ от резервация на самолетен билет

 

Можете да се откажете от вашата резервация за самолетен билет преди неговото издаване без да дължите неустойка. След този момент, ако пожелаете анулация ще бъдат приложени правилата на тарифата и авиокомпанията издател на вашия билет (независимо, че част от пътуването може да се извърши от друг превозвач).

 

Политика за доставка на стоки / предоставяне на услуги

 

По правило, документите за пътуване са електронни и се доставят по електронна поща до 1 работен ден от заплащането им. Документи за круиз се доставят по електронна поща не по-късно от 7 работни дни пред началото на круиза при условие, че са предоставени всички необходими данни на пътниците.

 

Рекламации

 

Всички рекламации се уреждат в писмен вид съгласно условията на приложимото законодателство. В случай, че не сте доволни от предоставената от Премиер турс услуга (резервация), можете да се свържете с нас на amex@premiertours.bg. В случай ,че не сте доволни от предоставена услуга от трети страни (авиокомпания, круизна компания, хотел, компания за наем на автомобили или други) ние ще съдействаме за предявяване на претенция към третата страна, съгласно приложимите правила и ред.

 

Възстановяване на суми

 

В случай, че е допустимо възстановяване на суми към вас, ние ще го извършим до 3 работни дни.

 

Лични данни

 

Премиер турс е регистриран администратор на лични данни с идент.номер 16321. 

 

Ние имаме нужда от вашите лични данни (като ЕГН, адрес, имена, телефон, имейл и други), за да сме в състояние да извършваме услуги, свързани с вашето пътуване. Всички лични данни се събират, съхраняват и използват в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни. Вашите лични данни могат да бъдат предавани на трети лица във връзка с вашите резервации (като застрахователни компании, авиокомпании, хотели и други). 

В цената на самолетните билети е включена такса издаванe.

 

Банкови детайли

Сметка в лева в Обединена Българска Банка
Премиер Турс ООД
IBAN BG77UBBS78271016141617
Банков код UBBSBGSF

Сметка в евро в Обединена Българска банка
Премиер Турс ООД
IBAN BG80UBBS78271416141627
Банков код UBBSBGSF

Сметка в лева в Райфайзенбанк
Премиер Турс ООД
IBAN BG38RZBB91551061033112
Банков код RZBBBGSF

Сметка в лева в Уникредит Булбанк
Премиер Турс ООД
IBAN BG25UNCR76301076336525
Банков код UNCRBGSF
 
 
 
Абонамент за електронен бюлетин